Om Mig & regler

Jag är en alldeles väldigt ordinär och vanlig Svensson egentligen. Däremot så är jag såld på att testa hur vårt demokratiska system fungerar i verkligheten. Rätten till yttrande och åsiktsfrihet är det viktigaste som finns för mig.

Jag säger alltid vad jag tycker, ibland säger jag emot mig själv. Vilket är bra, för så länge jag gör det innebär det att jag inte tappat medvetandet om att allt inte är svart eller vitt.

Jag försöker alltid in i det sista att bemöta mina medmänniskor med respekt & förståelse, Så jag uppskattar om ni som läser denna enkla blogg att ni har samma tillvägagångssätt gentemot mig & andra personer som lämnar sina kommentarer.

Jag har även en till blogg där jag skrivit mestadels om SD , Svenskarnas Parti, Nordisk Ungdom samt SMR. Där finner ni även en mer utförlig beskrivning om vem jag är, och vad jag gjort tidigare i mitt liv. Den bloggen har jag avslutat för tillfället då jag har andra tankar om vad jag vill göra i framtiden som berör just det jag skrivit om där. Är du ute efter en annan bild av den högerextrema världen än vad man vanligtvis får läsa om så är mitt tips att du bläddrar igenom mitt material där. Bloggen hittar ni genom att klicka här. 

Bloggen är omodererad, så bloggen tar inget ansvar för vad som skrivs av andra. Däremot så raderas allt som upptäcks som bloggen anser bryter mot lagen och vanlig etikett. Ser ni något som bloggen missat, var snäll och meddela det så att detta kan rättas till.

Annonser
 1. #1 av Gustaf på 26 februari, 2010 - 11:00

  Du vet, på svenska använder man inte apostrof när man indikerar ägandeform. ”Camilla’s vrå” borde sålunda skrivas ”Camillas vrå”. Elementärt kan tyckas.

 2. #2 av Camilla på 28 februari, 2010 - 12:31

  Du har helt rätt. Men det finns en anledning till varför jag väljer att göra det medvetna skrivfelet. Fast tack så mycket för påpekandet 🙂

 3. #3 av Ferdinand på 1 mars, 2010 - 01:07

  Jaha du är med i SD.
  Såg i ett inslag om att du beskyllde skolan för att de inte
  hantera eleverna rätt.
  Om föräldrar inte klarar av att uppfostra sina barn så skyller man
  alltid på någon annan.
  Det är beklämmande att se dig häva ur dig beskyllningar, försök istället att uppfostra dina barn till goda människor.
  Det är inte alltid samhällets fel !!

 4. #4 av Camilla på 1 mars, 2010 - 02:06

  I vanliga fall skulle jag ABSOLUT hålla med dig, men det finns större faktorer som är bakomliggande i detta fall. Läser du det jag har skrivit innan så kanske du förstår lite bättre varför jag klagar på ledningen 🙂

 5. #5 av Ferdinand på 1 mars, 2010 - 02:33

  Jag blir så förbannat trött på föräldrar som alltid skall försvara sina barn trots att de gjort fel.
  Ta bara exemplet med de snöbollskastande barnen och där det brast för ”plogaren” av snöbilen, eller de barn som terrorsera en man
  på Kronoparken. Jag försvara inte de vuxna som går överstyr,
  men vore det mina barn, INTE f-n skulle jag göra polisanmälan då
  jag vet att de orsakat rabaldret med sina hyss.
  Och i ditt inlägg i TV så framgick det nästan att MINA barn de är
  små änglar och inte gör de något utan det ÄR skolledningens fel!!
  Nej fram för föräldrar som tar sitt ansvar!!

 6. #6 av Camilla på 1 mars, 2010 - 02:58

  Återigen, om du tar dig tid att läsa de poster jag skrivit innan så får du kanske en bättre bild. Sen är det kanske mer passande att vi tar denna diskussion i kommentarsfälten ang just detta ämne än här? För jag tar ogärna bort saker folk skriver, men rätt sak på rätt plats 🙂

 7. #7 av Maximus på 15 mars, 2010 - 01:53

  Väldigt inspirerande med modiga och vackra kvinnor som står upp för Sverige utan skam. Ge inte upp syster. Vårt land behöver dig!

  • #8 av Camilla på 15 mars, 2010 - 09:58

   Tack.. Du anar inte vad den kommentaren satt fint just i dag

 8. #9 av Eurogssnugh-tool på 19 mars, 2010 - 11:47

  lasa hela bloggen, ganska bra

 9. #10 av Camilla på 19 mars, 2010 - 06:17

  Tack så mycket 🙂 Alltid glädjande att höra.

 10. #11 av Hans Lundqvist på 25 mars, 2010 - 09:52

  Hej Camilla! Jag har läst ditt inlägg och menar att skolan i första hand måste se till att majoriteten har det tryggt och kan studera i lugn och ro. Om nu denna pojke inte kan sluta att störa, hota och så vidare, så måste skolan göra något. Jag har följt detta med stort intresse och försökt se det från 2 håll. Jag tycker fortfarande att skolan har gjort rätt, eller ska man flytta de elever som vill lära, och den hotande ska vara kvar? Om nu kommunen gjort fel, så ska kommunen ta ansvar, men det är inte kommunen som föder och uppfostrar alla barn. Ansvaret ligger ytterst hos föräldrarna.

 11. #12 av Camilla på 25 mars, 2010 - 12:40

  Hej Hans!

  Du har helt rätt. Jag säger inte emot dig alls egentligen. Om det nu var så enkelt. Hela historien är mer komplicerad än vad som framkommit i media. Men jag tror att det kommer att lösa sig på bästa sätt efter den information jag har hittils. Jag skulle lätt kunna fortsätta att skriva massor om detta, men jag anser att skolan ska få landa och slippa figurerar i media. För det har inte gynnat någon.

 12. #13 av Johan på 13 april, 2010 - 04:52

  Camilla kan du du börja blogga på http://vf.se/ eller om någon annan SD:are vill.
  De har ju en bra exponerings på första sidan inför valet 2010, under rubriken ”Bloggar inför valet 2010”. Tror det var 4st S 1st KD och 1st FP.
  Hör med VF.se borde inte vara några problem 😉

 13. #14 av Camilla på 14 april, 2010 - 08:06

  Ja du Johan.. Idén är ju god, och jag tror att det skulle bidra med ett stort engagemang från läsarna. På gott och ont kanske hehe. Men tyvärr tror jag inte att VF skulle låta någon från SD blogga där. Men man vet ju aldrig, för VF anser jag är den mest demokratiska tidningen i länet.

 14. #15 av Thomas Jackson på 4 juli, 2010 - 11:43

  Bra Camilla!
  All heder åt Dig. Bry Dig inte om surpupporna som ger Dig beska kommentarer. De saknar nämligen moral.

  MVH

  Thomas Jackson

 15. #16 av Camilla på 6 juli, 2010 - 03:41

  Tack Thomas! Jag brukar inte ta åt mig så värst mycket. Oftast så är det positiva saker man får höra, så då kan man allt ta lite beskhet oxå 🙂

 16. #17 av photoimagine på 18 augusti, 2010 - 10:29

  Camilla.
  Så heter min dotter.

  Därför får du en stjärna till i kanten!
  / Imagine

 17. #18 av Camilla på 18 augusti, 2010 - 10:56

  @ Imagine

  Tack för den stjärnan. Jag tycker att Camilla är världens bästa namn och det bevisar du ju genom att ge din dotter det samma : )

 18. #19 av ed på 18 augusti, 2010 - 08:21

  So you ended up being just a mother.

  Just another mother, like a chimp, a cow, an elephant, a whale, just another mother, like an insect, or an octopus, or a worm. Just another sad mother.

  Your kids will not thank you, your husband will not like you, your own mother will pity you for making her own same mistake.

  Just another mother.

  For a moment of frenzy, of uterine voracity, irrational and irreversible, you destroyed your body, your beauty, and your own intellect.

  Parental-brain-atrophy-syndrome, where your brain biologically adjusts to the need of your infants, descending at their own subhuman level, with just one dimension, food, or perhaps two dimensions, food and feces.

  You left your ambitions, your achievements, your potentials outside your life and outside the lives of those who really loved, only to become a receptacle of an unknown body of an unknown person that never will be yours, and to whom you will never belong. Strangers united in a pool of blood and dirt.

  And dirt has become your life, and your life has become dirt. Urine, remains of food, excrements, diapers, vacuum cleaners, old soap, crusts, a life of dandruff and diseases, vaccine and lice, high school and drool.

  You lost your dignity through your open legs, first inwards and then outwards, first-in-first-out, garbage-in-garbage-out, a boomerang of boredom.

  Do you remember who you were?

  Do you realize your loss?

  Nobody chooses prison voluntarily, except for mothers, except for you.

  You chose the life of a slave in a cavern of dirt.

  People around you, who know that you are just another mother, do have compassion for you, but no respect. They know all about your emptiness, your pain, your despair, all dressed in the robes of a Virgin Mary.

  And a Virgin Mary you are not, because Mary was not a Virgin, and you are not a Mary.

  You were manipulated into just another life wasted on the heap of trash of a lost humanity dedicated to popular procreation and proletarian proliferation, to please the leaders of a domain of plebeians.

  The world lost you, and you lost the world.

  Good bye, sad mothers, good bye, old cows, with dried-out utters and distorted hips, good bye, and so alone you all will die.

 19. #20 av Camilla på 18 augusti, 2010 - 08:36

  @ Ed

  Du är så sinnessjuk att du blir ”lustig” I vilken värld kravlade du fram ifrån?

 20. #21 av Pappan på 29 augusti, 2010 - 04:02

  Jisses, Ed är fantastisk! Skicka honom INTE på terapi, då kan gåvan gå förlorad.

  Men stackars hans mor, om hon lever…

  🙂

  Ppn

 21. #22 av Camilla på 29 augusti, 2010 - 06:45

  @ Pappan: haha Nä, man ska kanske låta han hållas? 😀

 22. #23 av Håkan på 11 september, 2010 - 04:32

  Den senaste tiden attacker mot SD av ”extremvänstern” har underblåsts av det officiella Sverige, media, och enskilda personer´, En professor i bl.a etik(!) Martin Peterson föreslår en taktik för at blockera SD vid ett inval i riksdagen, se blaskan EXPRESSEN som slår nya rekord i lågvattenmärke genom att presentera härligheten.

  http://svenssonsfortvivlan.blogspot.com/2010/09/professor-i-etik-foreslar-alla-partier.html

 23. #24 av ulf blomberg på 11 september, 2010 - 10:54

  hej camilla,

  jag såg din blogg ikväll och är jättetrött men måste tillstå att du skriver oerhört bra! jag kommer att återkomma för att läsa mera den saken är kristallklar.

  ulf blomberg i varberg

  • #25 av Blogo på 21 september, 2010 - 04:07

   Såg att du beskrev dig själv som ”ordinär”. Var inte blygsam nu…. du tänker rätt, skriver klokt och jag skulle inte bli förvånad om du var ganska charmig också.

   Allvarligt alltså…..du är nog allt annat än ordinär ;))

 24. #26 av Camilla på 12 september, 2010 - 06:21

  Hej Ulf ! Vad roligt att höra. Sånt gör en alltid extra glad vet du. Hoppas att jag klara av att fortsätta hålla ditt intresse uppe 🙂

  //Camilla

 25. #27 av Camilla på 22 september, 2010 - 06:45

  @ Blogo

  😀 Nu ska du inte vara sån..Jag har faktiskt jobbat hårt för att lura i folk att jag är ytterst väldigt extremt ordinär ..haha..Men tack för dina höga tankar om mig!

 26. #28 av Suchmaschine på 27 oktober, 2010 - 07:36

  I usually don’t post in Blogs but your blog forced me to, amazing work.. beautiful …

 27. #29 av My Lindsjö på 29 oktober, 2010 - 06:04

  Gillar din ironi jag läste i ett inlägg – för lite av det i övriga bloggar!
  Jätteglad för en sån bra blogg med bra åsikter – men som verkar dra till sig diskussion. =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: